bajondillo 1
bajondillo 2

Faciliteiten Bajondillo

Faciliteiten Bajondillo

Het complex beschikt over een lobby met receptie, kapper, liften, tv ruimte, internetgedeelte en ook gratis wifi. Er is een bibliotheek, er zijn diverse bars, waaronder poolbar en een la carte restaurant 'La Braseria'.

Tegen betaling is er een kluisje in de kamer of appartement beschikbaar. Er is wasservice, een strijkijzer met strijkplank zijn beschikbaar in de kamers of appartementen.Er is een zwembad met kindergedeelte, zonneweide met ligbedden en ook parasols waarvoor wel betaald moet worden. Er is een speeltuin op ca. 100 m.

U kunt hier tafeltennis spelen. Tegen betaling zijn er diverse watersporten te beoefenen aan het strand. Dagelijks is er een Nederlandstalig animatieprogramma, met 's avonds livemuziek en af en toe een flamencoshow.

Het zwembad

Het zwembad heeft een kindergedeelte en er is op ca. 100 m een kinderspeeltuin, zodat ook de kleinsten lekker bezig kunnen zijn.

Er is een buitenzwembad, een zonneterras. Er is over het algemeen iemand aanwezig die een oogje in het zeil houdt. Er zijn ligbedden en parasols. Hiervoor moet wel iets betaald worden.

Eten en drinken

Er zijn twee bars.
Er is een restaurant.
Het is mogelijk om afhaalmaaltijden te bestellen.

Sport en ontspanning

Er worden activiteiten voor kinderen georganiseerd. Er zijn veel sportactiviteiten, het animatie team spreekt zowel Engels als Duits als Nederlands. Er is dagelijks een Nederlandstalig animatieprogramma en s avonds live muziek. Echt iedereen zou zich hier moeten kunnen vermaken.
Ook is er buiten een podium aanwezig voor entertainment.
Er is de mogelijkheid te tafeltennissen of jeu de boules te spelen.
Ook kan er worden gedart.

Voldoende faciliteiten

Kortom er zijn ruim voldoende faciliteiten om het een paar weken zeer goed naar de zin te hebben. Naast de faciliteiten is het natuurlijk mogelijk om vlakbij allerlei winkels te bezoeken of lekker uit eten te gaan!

Beschikbaarheid en prijzen