bajondillo 1
bajondillo 2

Torremolinos

Torremolinos

Torremolinos ligt in de regio Andalusie aan de Costa del Sol. Het vliegveld ligt niet zo ver weg met een kilometer of 20. Vroeger waren er in de regio veel windmolens te vinden. Ooit is Torremolinos als vissersdorpje ontstaan. Je kunt er natuurlijk nog steeds heerlijk vis eten!Tegenwoordig komt er veel toerisme naar toe, want het heeft een prachtige strand van wel 6 km lang.

Vliegen

Het Vliegen naar Torremolinos kost zon 3-4 uur.

Uitgaan

In het centrum zijn veel discotheken, bars en restaurants. Het is niet moeilijk hier je de hele avond te vermaken.

Bezienswaardigheden

Naast strand en uitgaan is er ook genoeg cultuur op te snuiven. Zo is er het kasteel de Castillo de Colomares, kun je de botanische tuin, Parque la Bateria bezoeken of het Plaza de Toros waar regelmatig stierengevechten plaatsvinden.

Attracties

Aqualand

Er is volop waterplezier met de kinderen in auqaland. Het is een waterpark met 7 glijbanen. Ook is er een deel voor de wat kleinere kinderen.

Bent u niet angstig aangelegd, is een bezoek aan het krokodillenpark zeker de moeite waard!http://www.cocodrilospark.com/

Selwo Marina Park

Hier kunt u dolfijnen, pinguins, vogels en veel andere dieren zien. Ook is het mogelijk om onder begeleiding met zeeleeuwen te zwemmen!

Sea life Benamaldena

Hier zijn de prachten van de zee te bewonderen. Van zeepaardjes , tropische vissen tot aan schildpadden.

Beschikbaarheid en prijzen